Plasarea la televizor

Publicitatea la televiziune funcționează pentru o audiență largă și datorită acestui motiv este un instrument influient al campaniei dvs. publicitare. Publicitatea la televiziune este întotdeauna solicitată. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece acoperirea publicului, la plasarea publicității la televiziune, este cea mai largă în comparație cu utilizarea oricărui alt tip de publicitate. Datorită cuprinderii mari a publicului, plasarea publicității la televiziune mărește semnificativ eficiența campaniilor publicitare. Cu ajutorul acesteia puteți organiza o campanie de publicitate de brand, promovarea mărcii sau, de exemplu, să raportați niște știri către milioane de potențiali clienți care sunt telespectatori.

Plasarea publicității la TV

Chișinău ТV oferă o gamă completă de servicii de plasare a publicității la televiziune:

  • definirea scopurilor și obiectivelor campaniei publicitare
  • selectarea canalelor TV și a programelor, coordonarea
  • întocmirea mediaplanului, optimizarea
  • realizarea videoclipului
  • plasarea videoclipului

Împreună cu studioul nostru Video Chișinău, oferim o gamă completă de producere și plasare a videoclipurilor publicitare. Creativitate, elaborarea scenariului, filmarea, editarea, grafica computerizată, lucrul cu sunetul, tăierea pentru sincronizare. TV Chișinău – noi vă vom ajuta să vă planificați campania de publicitate la televizor, utilizînd diverse canale de televiziune – federale (de metri, decimetri), regionale și prin cablu.

Sunați-ne sau faceți o cerere prin poșta electronică. Specialiștii agenției noastre vor crea pentru dvs. un program individual în funcție de posibilitățile și nevoile dvs., vor organiza consultări gratuite și vă vor răspunde la întrebări. Suntem cointeresați în eficiența campaniei dvs.  publicitare.