Plasarea pe transportul public

Publicitate pe autobuze, rutiere și alte mijloace de transport public. Publicitatea în transportul public permite la atingerea numărului maxim dorit de contacte cu consumatori. Troleibuzele, autobuzele, și taxiurile rutiere colorate aprins, circulînd prin oraș, nimeresc sub atenția unui cerc larg de oameni. Alegerea tipului vehiculului, numărul de fețe și rutele acestora depind de obiectivele propuse și tipul de produs. Publicitatea pe autobuze și microbuze din Chișinău provoacă cea mai mică iritare printre spectatori, datorită atractivității și discreției. Publicitatea pe perimetrul transportului funcționează bine la cîștigarea loialității clienților, la sporirea gradului de recunoaștere a mărcii și la menținerea imaginii favorabile a companiei.

La alegerea corectă a rutei, publicitatea pe microbuze și autobuze în Chișinău poate influența efectiv publicul țintă. În funcție de obiectivele campaniei publicitare și de buget, puteți alege oricare dintre opțiunile pentru decorarea vehiculelor: toate trei laturi, din stînga și din spate, din dreapta și din spate, partea din spate. Ultima opțiune este o lovitură directă în publicul țintă al șoferilor, adică cei mai solizi oameni. Dar cu un astfel de format, pentru a atrage atenția necesară, este necesar de a lua cu numarul cît mai mare posibil. Cu o acoperire largă a zonei urbane, este posibilă combinarea opțiunilor de autocolare a vehiculelor pentru plasarea publicității pe transport în Chișinău.

De obicei pentru a cuprinde orașul noi recomandăm să luați 40 de mașini, pentru a cuprinde un sector – 10 mașini. La determinarea formatului și a bugetului aproximativ, suntem gata să pregătim cea mai bună opțiune pentru plasarea publicității pe transport cu referință la oricare sector al orașului sau orașului în întregime. Costul publicității depinde de perioada de închiriere, de numărul de unități de transport și de categoria rutei selectate. La determinarea formatului și bugetului aproximativ, suntem gata să pregătim cea mai bună opțiune de plasare cu referire la oricare sector al orașului sau orașului în întregime.