Foto sesiune

Atunci cînd primim comanda pentru fotografii, dorim întotdeauna să obținem mult mai mult decît imagini de înaltă calitate: o sesiune foto confortabilă, petrecută la cel mai înal nivel, este un eveniment pe care îl veți aminti încă mult timp. Studioul nostru petrece sesiuni foto la Chișinău la orice subiect, oferind serviciile artistului make-up și coafor, precum și închirierea articolelor de îmbrăcăminte și accesorii.

Sesiune foto de înaltă calitate în studiou

O sesiune foto în studio este un serviciu complex. Acesta include o selecție preliminară și discutarea tematicii filmărilor ulterioare și a fiecărui detaliu. Fotografii profesioniști vor ajuta la alegerea interiorului, coaforului și artistului make-up la crearea imaginei necesare: pentru aceasta sunt prevăzute locuri pentru machiaj înainte de filmări și în timpul filmărilor.

Studioul nostru foto din Chișinău – este un proiect care se dezvoltă de mai mulți ani: noi nu doar realizăm visurile și dorințele clienților noștri, ci și perfecționăm propria noastră bază pentru realizarea ideilor creative. Studioul nostru – este o expansiune permanentă a formatului foto sesiunilor: foto sesiunea pentru copii și familie, proiecte publicitare, foto sesiuni în Chișinău pentru modele și actori – pentru noi nu există restricții. Asupra fiecărei sesiuni lucrează  un grup format din profesiuniști, care asigură obținerea materialelor foto de înaltă calitate la ultima etapă de colaborare cu clientul.

Noi creăm o varietate de decorății: schițele pot fi propuse de clienții foto sesiunii sau de specialiștii noștri. La dorința clientului, decorăm sediul pentru sesiunea foto pentru nuntă sau pentru oricare alt eveniment, pregătim interiorul spațiului locativ sau de birou, creăm accesorii suplimentare: pentru noi ședința foto înseamnă mai mult, decît pentru clientul însuși.

Noi nu economisim niciodată timp pentru foto sesiune: o ședință foto de înaltă calitate la Chișinău nu este doar crearea unei imagini creative sau rafinate ale coafurii sau a decorului. Acestea sunt experimente cu lumina, selectarea pozițiilor potrivite, căutarea soluțiilor necesare în procesul de fotografiere, care va da rezultatul dorit – o fotografie excepțională și expresivă.

Noi lucrăm doar pentru dvs.

Nu sunteți sigur dacă înfățișarea dvs. este departe de desăvîrșire? Nu sunteți model, iar experiența anterioară de fotografiere va adus doar dezamăgire? Experții noștri vă vor ajuta să scăpați de astfel de îngrijorări: artiștii make-up și fotografii cu experiență nu doar că vă vor dezvălui potențialul – noi vă vom ajuta să creați o imagine absolut nouă, care o să vă facă viața mai radioasă nu doar pe pelicula fotografică!

Clienții pot alege imagini și scenarii gata făcute din portofoliul nostru, din reviste sau de pe site-uri de pe Internet: noi cunoaștem cum să implementăm cele mai îndrăznețe idei. Dvs. puteți alege profesioniștii noștri în funcție de propriile dvs. preferințe sau de munca lor – studioul a prevăzut și această oportunitate pe site.

Sunați sau veniți imediat în studioul nostru – noi suntem pregătiți să lucrăm fără pregătire prealabilă – sesiunea foto în studioul nostru va lăsa în amintirea dvs. cele mai plăcute amintiri despre confortul procesului însuși și fotografiile de înaltă calitate cu cele mai vii evenimente din viață.