Ambalaje (pachete)

Ambalaj în Chișinău

Ambalajul bun și calitativ al produselor – reprezintă una din componentele a vînzării de succes, indiferent de profilul acesteia. Anume ambalajul oricărui produs produce o influiență estetică semnificativă asupra unui potențial cumpărător și, de asemenea, poartă o sarcină suplimentară informativă. Astfel, producerea de ambalaje este o știință întregă despre modul cum puteți vinde rapid orice produs și să-l impuneți pe cumpărător să revină din nou la dvs. În plus, orice ambalaj trebuie să îndeplinească anumite cerințe economice, tehnice și estetice și standarde sanitare.

Producerea și comercializarea ambalajelor

Chiar dacă ambalajul comandat în Chișinău de dvs. este în cantități mici, puteți fi absolut siguri de calitatea excelentă a acestuia. Compania noastră nu doar vinde materiale de ambalare în cea mai largă gamă, dar are și propriile facilități de producere care ne permit să procesăm comenzile operativ și cît mai repede posibil, indiferent de volumul lor. Noi prețuim fiecare client și, prin urmare, tratăm cu aceeași responsabilitate atît comenzi mari, cît și cele foarte mici.

Ambalaje cu ridicata de la producător

Este logic și clar că cooperarea cu producătorii este decizia cea mai profitabilă și cea mai corectă, deoarece prezența intermediarilor, de regulă, conduce la apariția unor diverse probleme și situații controversate. În cel mai larg sortiment am prezentat ambalajele angro de următoarele tipuri:

  • ambalaj din plastic;
  • saci din polietilen;
  • ambalaje din carton;
  • ambalaje de hîrtie și păhare de hîrtie;
  • ambalaje  blister;
  • saci pentru amestecurile de construcții;
  • ambalare tematice (de Anul Nou  și etc.).

Indiferent de produsul pe care îl vindeți, este foarte important să vă prezentați în mod corespunzător produsul și să păstrați la maxim proprietățile și calitățile lui utile, pentru aceasta noi suntem gata să vă ajutăm.