Bilete

Biletul este un instrument important folosit în timpul petrecerilor și concertelor, competițiilor sportive. Cel mai adesea, biletul este utilizat în spații de divertisment și recreament. Este greu de imaginat un vizitator într-un un parc acvatic sau la un cinematograf, un pasager al unui tren sau al unui avion care nu are bilet. Tipografia „Nano-Art Group” oferă imprimarea biletelor la un preț rezonabil, rapid, eficient, cu posibilitatea livrării produselor finite.

Biletul este reprezentat ca un element de înregistrare, purtător de informații. Pe părțile lui diferitele este plasată informația de diferit conținut. Acestea sunt litere, cifre, imagini care au o anumită importanță. Cu alte cuvinte, un bilet emis în mod corespunzător nu servește doar pentru trecere, ci, de asemenea, acordă o solemnitate deosebită evenimentului.

Caracteristicile producerii și imprimării biletelor

Specialiștii tipografiei din Chișinău oferă producerea biletelor care pot fi laminate, personalizate. Pentru o mai mare fiabilitate, se utilizează o perforare specială de înaltă calitate, obținînd bilete cu elemente de rupere. Aceasta se face pentru a separa partea pentru control în mod ușor.

Echipamentele de imprimare de înaltă tehnologie vor crea bilete de înaltă calitate cu nivelul necesar de protecție și cu un anumit număr de culori. Utilizarea vopselei impermeabile poate fi selectată la dorința clientului.

Numerotarea biletelor vă poate lipsi de falsificarea, reutilizarea acestora.

La necesitate, va fi posibilă reimprimarea biletelor cu informațiile necesare (data și ora, rîndul, locul).

Cele mai bune condiții

Producerea biletelor de către tipografia „Nano-Art Group” este o garanție a combinării expresivității culorilor cu tehnologia modernă și cu un grad ridicat de protecție. Producerea nu ocupă mult timp, puteți utiliza formatele standard. Imprimarea este întotdeauna profirabilă cu specialiștii tipografiei din Chișinău, în special pentru comenzile mari. La dorința clientului personalul tipografiei va schimba tipul și formatul hîrtiei, va elabora o schiță reușită. Imprimarea biletelor de o calitate înaltă va contribui la organizarea ordinii la vizitarea evenimentelor.