Calendare

Compania Nano-Art Group oferă producerea și imprimarea calendarelor 2019 la comandă la Chișinău pentru clienți corporativi și persoane fizice.

Pentru producere va fi nevoie de o schiță gata sau de materiale pentru pregătirea machetului de către designerii noștri – logoul sau elementele de stil corporativ, fotografie sau o altă imagine.

Tipurile de calendare disponibile pentru comandă

Pot fi împărțite în trei grupuri condiționate:

De perete:

  • Triо – calendar de perete trimestrial se produce prin imprimare digitală full-color. La necesitate se laminează complet sau parțial.
  • Calendar flip de perete – coperta și 12 foi pentru fiecare lună (fixate printr-un resort). OQ imprimează acest tip pe format  А4 și А3.
  • Мono. Se aseamănă cu Trio, dar se afișează nu un trimestru, ci o lună.
  • Poster – reprezintă o foaie A2 sau A1 cu fotografie sau imagine pe hîrtie lucioasă sau semi-lucioasă.

De masă:

  • Căsuță de tip standard (cu o grilă numerică pe ambele părți)
  • Căsuță flip (cu bloc numeric reversibil).

De buzunar:

Calendare – compacte și ieftine. Imaginea se aplică, pe o parte, iar datele următorului an 2019, pe de altă parte. Sunt potrivite pentru distribuție în scopuri promoționale. Rotunjirea ungiurilor, laminarea, utilizarea hîrtiei de design texturate sau ștanțarea afectează prețul, dar astfel de calendare arată foarte prezentabil.

Circulație minimă 1 bucată, pentru cele de buzunar – 50 buc. Imprimarea urgentă este disponibilă pentru toate tipurile. Imprimate prin offset pot fi calendare de tip căsuță, de buzunar și postere, imprimarea circuitelor offset se produce la propria tipografie.

Calendare cu fotografie sau design corporativ

Se poate de comandat calendarul cu fotografiile proprii sau în stil corporatist. La crearea designului utilizați un constructor online. Acest lucru va reduce costul. Pentru a produce comanda pentru calendare cu fotografii, selectați din catalog.

Designul corporativ gata este disponibil pentru calendarele mono. Pentru alte tipuri, este nevoie de o schiță, pe care o vor proiecta ieftin designerii noștri.