Cataloage

Poligrafia-  este un instrument indispensabil în mîinile unui marketolog experimentat, cu ajutorul căruia se rezolvă o serie de activități publicitare și „sarcini de marketing”. Imprimarea cataloagelor și producerea broșurilor publicitare în Chișinău reprezintă o modalitate eficientă pentru a realiza promovarea bunurilor și serviciilor.

Serviciile „Nano-Art Group” – de la risografie economă și imprimare digitală full-color, de la hîrtie lucioasă pînă la cretată.

Unde de imprimat și costul producerii cataloagelor și a broșurilor

Campania publicitară depinde de suportul poligrafic. Iar eficacitatea materialelor tipărite de concept și implementare competentă.

«Nano-Art Group» oferă imprimarea cataloagelor, producerea broșurilor publicitare la Chișinău la prețuri de producere. Lucrul pe baza propriului echipament tipografic oferă cele mai avantajoase tarife pentru clienți.

Dar aceasta nu este unicul avantaj. Apelînd direct la producător, clienții reduc lanțul managerilor responsabili de calitatea produselor și cooperează cu profesioniștii direct. De aceea, «Nano-Art Group»  oferă garanții complete pentru îndeplinirea obligațiilor.

Producerea cataloagelor și imprimarea broșurilor ieftin la Chișinău

Eficiența materialelor promoționale – un echilibru corect între costul produceri și beneficiile obținute. Iar imprimarea ieftină a unui catalog sau a unei broșuri, înseamnă obținerea efectul maxim cu cheltuieli minime.

Dacă aveți nevoie de loturi mici de produse full-color, este mai bine să acordați prioritate imprimării digitale. Dacă ve-ți avea nevoie să produceți cataloage și să tipăriți broșuri ieftin, atunci din metode mai econome este mai bine de ales risografia. Cei drept, la ea, se folosesc doar pînă la patru culori. Imprimarea circulațiilor mari este convenabilă prin metoda offset.

Imprimarea broșurilor, cataloagelor А5, А4 urgent și ieftin

Imprimarea broșurilor, cataloagelor A5, A4 urgent și ieftin – este o sarcină simplă pentru cea mai mare companie poligrafică din Chișinău. La depozitele companiei sunt stocate materiale necesare, iar angajații vor putea efectua în mod independent lucrări de pregătire înainte de tipar și elaborare a designului.

Fabricarea broșurilor, pliantelor, cataloagelor la Chișinău puteți comanda prin telefon sau online. Iar lotul imprimat puteți sa-l luați la departamentul selectat.