Dosare

„Nano-Art Group” oferă producerea ieftină și promptă a dosarelor pentru acte cu logo-ul companiei în Chișinău.

Producerea și imprimarea dosarelor în stil corporativ pentru documente cu logotip

Imprimarea dosarelor cu aplicarea logo-ului la comandă în Chișinău completează imaginea companiei. Acest lucru îmbunătățește relațiile cu partenerii, rămîne o amintire plăcută pentru clienți și sprijină spiritul corporativ al angajaților.

Producerea și imprimarea dosarelor pentru acte în stil corporativ include:

  • aplicarea logo-ului și a altei simbolice ale companiei;
  • alegerea materialului;
  • metoda de imprimare;
  • formatul dosarului.

Compania „Nano-Art Group” folosește tehnologii moderne la crearea dosarului cu ștanțare, perforare, imprimare prin serigrafie etc.

De a comanda dosare pentru acte cu logotip-ul companiei

Cinci motive pentru a comanda dosare cu logotip la «Nano-Art Group»:

  • Calitate. Profesionalismul și încrederea sunt crezul nostru. Indiferent de faptul dacă e nevoie de a imprima un lot sau o singură copie, maeștrii noștri vor executa lucrul calitativ și cît mai rapid posibil. Echipamentul de înaltă tehnologie redă cele mai mici detalii ale imaginii și nuanțele culorilor.
  • Producerea dosarelor cu logo-ul întreprinderii de la zero. Designerii noștri elaborează produse originale și memorabile, care pentru mult timp devin parte componentă a imaginii companiei.
  • Profesionalism. Cunoscînd cum se poate de creat un stil corporativ pentru companie rapid și fără costuri suplimentare, nu lăsăm nici un detaliu fără atenție. La „Nano-Art Group” soluțiile gata pentru activitate comercială sunt disponibile pe site-ul Nano-Art Group.
  • Prețuri anti-criză, promoții și bonusuri, inclusiv reduceri pentru clienții business și reduceri la comenzi de la anumite sume.

Dosare А4 сu logotipul companiei la preț ieftin

Avantajele rețelei de centre de imprimare „Nano-Art Group” constă în aceia, că dosarele cu logo-ul companiei se produc ieftin și în același timp de o calitate incontestabilă.

Materialul și metoda imprimării afectează costul final al serviciului. Dacă sunt necesare mape ieftine A4 cu logo-ul companiei pentru nevoile de zi cu zi, se va potrivi cartonul. Pentru cazuri excepționale, se alege o hîrtie groasă cu design sau se imprimă logo-ul prin metoda de serigrafie. Imprimarea este posibilă dintr-o o parte, ceea ce este mai econom sau bilaterală. De asemenea, cu cît este mai mare lotul pentru aplicarea logo-ului, cu atît costul unui singur dosar va fi mai mic.