Pliante (flaere)

„Nano-Art Group” oferă întreprinderilor imprimarea broșurilor și producerea flayerelor publicitare la Chișinău pentru petrecerea promoțiilor, distribuția în complexele de expoziții, trecerilor de metrou, în punctele de vînzare și prin expediere poștală.

Producerea pliantelor publicitare și a flayerelor în Chișinău urgent

«Nano-Art Group»  în Chișinău execută imprimarea flayerelor și a pliantelor urgent și ieftin prin 2 metode:

Imprimare digitală

Cea mai bună opțiune pentru imprimarea full-color  a lotului urgent de flayerilor A4, A5 sau A6. Pentru producerea a două sau trei sute de exemplare se alege imprimare digitală. Se va potrivi dacă marea parte a lotului este aproape gata și pînă la promoție mai rămîn doar cîteva ore la număr. Sau minute. Sau invers – evenimentul încă nu sa terminat, iar materialele publicitare s-au terminat. De asemenea, la comandarea producerii cu imprimare digitală a pliantelor sau a flayerilor în Chișinău, este posibilă obținerea unui test de tipar și introducerea unor corectări la necesitate.


Imprimare risografică


Pentru producerea operațională a pliantelor și a flayerelor, care nu necesită imprimare full-color sau dacă bugetul campaniei publicitare este mic, se alege imprimarea loturilor prin risografie. Risograful nu este destinat fabricării loturilor de imprimare full-color, însă este cea mai economă opțiune. Pe risografele moderne se imprimează urgent pliante alb-negru sau  din 4 culori. Culorile disponibile: negru, roșu, verde, albastru. De asemenea, se oferă hîrtie colorată pentru a crea un produs promoțional colorat și ieftin. La imprimare în mai multe culori, este posibilă o eroare milimetrică la combinare. Luați în vedere acest moment la crearea designului.

Dacă nu există necesitatea de a obține rapid lotul imprimat, se face comanda prin metoda offset. La alegerea acestei metode de imprimare full-color pe o față și pe ambele fețe, merită de avut în vedere, că cu cît este mai mare circulația lotului, cu atît este mai mic costul unei singure copii. Pentru imprimarea a unei circulații cu mii de copii, este nevoie de  4 zile aproximativ pentru a efectua pregătiri înainte de imprimare.


Prețuri pentru fabricarea și imprimarea broșurilor de format A4, A5, A6 în Chișinău


Imprimarea în alb-negru și full-color a flayerilor și a broșurilor în rețeaua noastră de centre de imprimare se realizează de pe schița originală a clientului. Sau de pe proiectul creat de designerii noștri, ținînd cont de dorințele clientului și ale publicului țintă.

Nano-Art Group imprimă urgent flayere și pliante publicitare de format A4, A5, A6 pe 100 de tipuri de hîrtie. Costul circulației lotului se calculează cu ajutorul calculatorului online și depinde de volumul circulației, formatului și densității hîrtiei. De asemenea, prețurile pot fi vizualizate în lista de prețuri de pe site sau le puteți afla contactînd direct cel mai apropiat centru de imprimare. Managerii Nano-Art Group vor oferi asistență la calcule și vă vor vorbi despre reducerile oferite clientului.