Postere (bannere)

Panouri, afișe și postere la comanda prețurile la Chișinău

Comandarea imprimării placardelor, posterelor sau fabricarea afișelor în Chișinău în rețeaua „Nano-Art Group” poate fi realizată prin următoarele opțiuni de imprimare:

  • imprimare digitală
  • imprimare offset
  • imprimare în format mare

Alegerea depinde de circulația lotului, format, buget și urgența comenzii.

Angajații companiei vor calcula prețurile exacte pentru placarde, postere și afișe la comandă la Chișinău și vor sugera cele mai bune metode de imprimare.

Unde se poate de comandat producerea placardelor și posterelor de perete la Chișinău

Alegeți metoda de imprimare potrivită pentru dvs.:

• Alb-negru în format mare

Utilizarea la imprimare doar a unei singure culori este potrivită dacă doriți să economisiți sau dacă aveți un anumit concept al produsului specific.

• Colorată

Fabricarea și imprimarea posterelor și placardelor la comandă la „Nano-Art Group” garantat vă permite să obțineți o imagine clară și saturată.

• Offset

Această imprimare tipografică este o soluție potrivită, atunci cînd doriți să imprimați cantități mari de postere, placarde sau afișe.

Poster la comandă: fabricarea și imprimarea placardelor de perete

Cele mai răspîndite dimensiuni ale posterelor – sunt A2 și A3. Deseori sunt necesare formate mari: de la A3 la A0. Poster la comandă ru se imprimează pe hîrtie standard. Se dovedește mai ieftin și mai convenabil, dacă promoția nu este de lungă durată. Dacă se intenționează utilizarea posterului o perioadă îndelungată, este mai bine de utilizat hîrtia foto, precum și de acoperit produsul cu un lac de protecție sau de efectuat laminarea.

Pentru a produce postere și placarde pentru perete la comandă, contactați Nano-Art Group din Chișinău. Ieftin și la timp vom imprima materialele necesare, vom elabora designul, vă vom ajuta la alegerea formatului și a materialelor.