A-stand (stender)

Pilonul publicitar este o publicitate compactă portabilă, care este foarte populară în locuri aglomerate. De multe ori, un panou portabil este instalat pe trotuare, de-a lungul drumului sau în apropierea cafenelei cu meniul pe el.


Corpul pilonului este realizat din metal subțire, care asigură ușurința și durabilitatea construcției portabile. Având în vedere faptul că panoul trebuie să fie mutat de mai multe ori pe zi, la fabricarea acestuia se acordă atenție următoarelor momente:

  • greutate redusă a produsului;
  • rezistență la vânt;
  • rezistență la uzură și rezistență la impact;
  • din motiv ce pilonul este în general situat în stradă, specialiștii companiei noastre recomandă laminarea acestuia pentru a evita piederea culorii lui de la razele de soare.


Tipuri de piloni


Costul pilonilor în Chișinău va varia în funcție de tipul de construcție ales și de utilizarea atributelor de publicitate suplimentare în el:

Producerea pilonilor

Producerea pilonului de trotuar începe cu elaborarea designului în conformitate cu preferințele clientului. După aceea, se realizează un cadru din oțel și se decupează cîmpurile publicitare.


La etapa următoare, pe spațiul publicitar se aplică o imagine fie prin tăierea cu plotter, fie cu ajutorul imprimării colorate. La dorința clientului pe foi se pot aranja buzunare speciale pentru plasarea pliantelor publicitare, cărți de vizită sau alte informații.