Indicatori

Principala funcție a indicatorilor este de a ajuta la găsirea organizațiilor sau a oricărei instituții. Acest lucru este valabil mai ales pentru firmele ale căror birouri și sedii sunt situate departe de străzile principale. Indicatorii de navigare cu săgeți sau în formă de săgeți îi ajută pe clienți să se orienteze și să vă găsească rapid prin curțile caselor și clădirilor industriale. Indicatorii de asemenea sunt plasate în centre comerciale și clădiri cu birouri, cînd este necesar de indicat etajul sau numărul biroului companiei.


În afară de faptul că indicatorii arată direcția de urmare, de asemenea ele îndeplinesc rolul unui panou publicitar.  Pe el se poate de indicat tipul activității dumneavoastră și numerele de telefon. Numeroși trecători, atrași de indicatorul publicitar, vor reține publicitatea și, probabil, se vor adsesa pentru a primi servicii chiar acum sau pe viitor. Producerea plăcilor sub forma unui indicator, va permite „să prindeți doi iepuri dintr-o singură dată”, va fi indicat și orarul de funcționare al organizației și, în același timp, direcția de mișcare, unde să vă găsească, acest lucru este deosebit de important pentru amplasarea non-trivială a organizației.

Puteți alege una dintre formele de indicatori din plastic propuse.   


De ce producerea semnelor publicitare este atît de populară în Chișinău?


În toate orașele mari, inclusiv și în Chișinău, există un număr mare de străzi și curți mici. Pe acestea sunt situate numeroase companii, cafenele și organizații, care sunt obligate să indice drumul pentru clienții săi. Acesta este motivul pentru care fabricarea indicatoarelor pentru navigație este atît de solicitată. Producerea plăcilor atractive din plastic Chișinău cu litere mari și cifre va ajuta cumpărătorul să ajungă la locul destinației și să nu se piardă.

Amplasate pe străzi aglomerate, pe drumuri și pe pieți, anunțul de pe indicatori de asemenea devine o publicitate perfectă pentru bunuri și servicii. Acest lucru este foarte valabil mai ales pentru cafenelele și restaurantele care sunt amplasate mai departe de rutele turistice populare, dar care doresc să atragă atenția locuitorilor și vizitatorilor orașului.

Avantajele indicatorilor:

  • Publicitate necostisitoare. Indicatorii reprezintă unul dintre cele mai ieftine tipuri de publicitate exterioară, care, plus la toate, îndeplinește și funcția de navigare, astfel încât localurile amplasate departe de străzile aglomerate să nu-și piardă clienții pe drumul spre locul destinației.
  • Posibilitatea de amplasare într-un loc aglomerat. De regulă, indicatorii de navigație se situatează pe străzi mari. Acest lucru oferă șanse mai mari, ca printre trecători să fie potențialii dvs. clienți.
  • O mare varietate de design. Pentru recunoaștere mai mare a companiei sau al brandului, plăca poate fi îndeplinită în stilul corporativ. Prin instalarea indicatorului cu elemente aprinse, dvs. îl ve-ți face mai vizibil și o să vă evidențiați oferta.
  • Influiența asupra pietonilor și a persoanelor aflate în transport. Indicatorii deseori sunt plasate de-a lungul drumurilor, ceea ce le face accesibile atît pentru pietoni, cît și pentru pasageri.
  • Rezistență la condiții meteorologice severe. Baza se produce din material de înaltă calitate, rezistent la schimbările climatice din Chișinău.

Fabricarea indicatorilor informativi

Indicatorii pot fi produși din plastic, acril, policarbonat, compozit de aluminiu și chiar din lemn. Noi oferim opțiuni:

   Din PVC. Plasticul permite să întruchipați toate deciziile designului și sunt perfect potrivite pentru plasarea pe stradă. Imaginea aplicată calitativ va rămîne atrăgătoare și cu culori aprinse pe un timp îndelungat.

    Din policarbonat. Acest material este excelent pentru condiții meteo nefavorabile și rezistă înghețului, zăpezii, căldurii și ploii. Datorită rigidității sale, policarbonatul nu se îndoaie pe timp de vînt, menținîndu-și aspectul original pentru o lungă perioadă de timp.


Modalități de a plasa imagini pe indicatori


Imaginea poate fi aplicată pe bază prin una din următoarele metode:

    Aplicație. Textul și imaginile sunt imprimate pe o peliculă de vinil specială, apoi rezultatul final este decupat prin tăierea cu plotterul și se lipește pe bază. Cu ajutorul metodei aplicației, puteți obține o imagine aprinsă, însă cu timpul poate să apară neceitatea de a înlocui pelicula.

    Imprimare full color. Imaginea este aplicată pe o peliculă de vinil și apoi transferată pe o bază. La imprimarea full-color, sunt folosite vopsele impermeabile, care permit de a obține culori saturate. Pentru protecția și mai fiabilă de la condițiile meteorologice, suprafața indicatorului se laminează. Această metodă de aplicare a imaginilor este una dintre cele mai bune, deoarece imaginea este bine protejată de ploaie, zăpadă și soare.