Roll up

ROLL UP STAND-uri – standuri, principala caracteristică structurală a căreia este o rolă, pe care, cu ajutorul unui resort, se înfășoară pînza fotopano-ului. Nu necesită abilități de asamblare. În formă expandată, fotopanolul este fixat cu stative verticale. În timpul transportării și depozitării, pînza în starea pliată este situată la baza standului. La transportare standurile rollup se ambalează într-o pungă, timpul pentru asamblare este de 2-3 minute.


Caracteristica principală de proiectare a acestui tip de stand este prezența unui mecanism de pliere cu arce de tip rollup a pînzei la baza construcției. Prin urmare, a apărut numele de „roll up” – a rula. Pînza însăși se află într-o stare rulată la baza standului RollUp. Fixarea bannerului se realizează cu ajutorul suporturilor verticale, amplasate în partea inferioară și superioară a standului. Imaginea este fixată în așa mod încât partea inferioară a acesteia să fie fixată cu bandă adezivă din ambele părți, iar partea superioară să fie atașată de profilul metalic.


Construcția standurilor rollup nu necesită abilități de asamblare, timpul de asamblare este de obicei 2-3 minute. La transportare roll up este ambalată într-o pungă comodă.

Standurile Roll up – sunt construcții cu bazele inferioare sub formă de casete și fotopanouri pliate. Aceste standuri se asamblează  foarte ușor. Un minut este suficient pentru acest lucru, apoi fotopanoul se extinde și se fixează în partea superioară a standului cu ajutorul unei tije metalice. Fiabilitatea acestei construcții este asigurată prin utilizarea unei casete metalice care conține fotopanou.

Standurile mobile Roll-up se diferențiază de altele prin modul de atașare a posterelor, aici acestea sunt atașate la tamburul mecanismului însuși. Datorită construcției acestui mecanism, standul se instalează foarte rapid. Majoritatea construcțiior expoziționale sunt dotate cu lămpi speciale care dau standurilor un aspect prezentabil și atrag atenția vizitatorului.


Aceste standuri sunt foarte comode și nepretențioase. Transportarea și depozitarea acestor construcții  nu necesită costuri suplimentare, deoarece standurile pliate au forma de role și se încadrează în tuburi speciale care sunt incluse în kit.

Aceste standuri sunt numite mobile deoarece pot fi ușor mutate și servesc la utilizare multiplă. Acestea pot fi găsite în puncte de vînzare, săli de deservire la expoziții și prezentări și la promoții.