Standuri mobile


Compania Nano-Art Group se specializează în fabricarea și instalarea echipamentelor de expoziție și a standurilor mobile pentru expoziție. Sistem de producere propriu ne permite să realizăm toate tipurile de produse într-un timp scurt la prețuri accesibile.

La noi puteți să comandați un „stand la cheie”, și anume proiectarea și instalarea echipamentului expozițional conform unei schițe de proiect confirmate, elaborarea și imprimarea materialelor informative despre compania dvs. În plus, noi demontăm construcția la sfîrșitul evenimentului și vă vom ajuta să o transportați la locul specificat.

Compania Nano-Art Group va produce în special pentru dvs. următoarele tipuri de echipamente pentru expoziție:

Standuri mobile pentru expoziție

  • Standuri mobile (Roll-Up, Pop-Up, Fold-Up, Press-Wall etc.);
  • Bannere (ele pot fi instalate pe suporturi publicitare speciale)
  • Suport pentru pliante (standuri pentru promo-materiale ale companiei);
  • Lightboxe sau cutii cu iluminare;
  • Suporturi promoționale (sau mese promoționale pentru produse promoționale, concepute conform brandbook-ului companiei);
  • Echipamente electrice (lămpi, stelle luminoase și console);
  • Materiale POS (piloni, suporturi penru preț, standuri pentru produse).


    Standuri modulare pentru expoziție SMAX


Se disting prin capacitatea de a lua tot felul de forme și dimensiuni. La baza acestei construcții se află ideea jocului minunat Lego. Asemenea stand este ideal pentru o expoziție sau pentru un spațiu comercial. Este selectat și fabricat individual, luînd în considerare toate cerințele clientului. Vom oferi pentru atenția dvs. o schiță 3D a standului mobil în conformitate cu schița dvs. De asemenea, avem la dispoziția clienților noștri – module standarde de construcții expoziționale.

Compania Nano-Art Group este încîntată să ofere clienților săi o gamă largă de standuri mobile pentru expoziții, care se diferențiază prin asamblare ușoară și au o geantă pentru transportare. Investiții minime – și informațiile despre compania dvs. vor fi prezentate potențialilor clienți într-o formă simplă și ușor accesibilă. Astfel de construcții acționează adesea în calitate de complement de expoziție a principalei expoziții, atrăgînd atenția asupra execuției non-standarde și asupra imaginii atractive.

Construcția expozițiilor


Soluții gata pentru standul expozițional.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea echipamentului și alegerea designului – noi deja ne-am gîndit la acest lucru. În catalogul nostru de echipamente pentru expoziții există atît cele mai simple soluții de clasă econom, cît și standuri mobile mai complexe, cu iluminare și standuri publicitare pentru produse promoționale. Dacă comandați la noi o astfel de construcție, va trebui doar să plasați produsele pe stand și să așteptați clienții.


Avantajele standurilor mobile


Standurile mobile sunt comode prin faptul că pot fi folosite de mai multe ori, relativ ieftine și instalarea lor nu este dificilă.

În lumea modernă, în care viteza și mobilitatea sunt importante, asemenea standuri joacă un rol foarte important. Portabilitatea, ușurința și comoditatea transportării fac standurile mobile indispensabile pentru expoziții. Spre deosebire de construcțiile staționare, asemenea standuri nu necesită investiții mari și mult timp pentru instalare. Standurile mobile pentru expoziție pot fi folosite în magazine în timpul promoțiilor, la seminare, concerte, conferințe etc. Astfel de module ușor se dezasamblează  și încap într-un tub sau pungă.

Experții profesioniști ai companiei noastre vă vor ajuta să alegeți soluția optimă bazată pe echipamentele expoziționale. Contactați-ne și veți primi un stand pentru expoziție, un stand promo sau un banner, selectate și fabricate în conformitate cu stilul corporativ al companiei dvs.