Stănduri pentru expoziție

Standuri  pentru expoziție mari
Cum trebuie de ales un stand pentru expoziție? Vom încerca să aducem claritate la acest subiect și să ajutăm la determinarea alegerii. Există o dilemă binecunoscută atunci când se alege o metodă de construire a unui stand pentru expoziție între un stand exclusiv din materiale obișnuite, cum ar fi panouri de perete, ferme metalice etc., și o expoziție mobilă modernă, bazată pe standuri de expunere pop-up și standuri de expoziție cu configurație flexibilă. În afară de avantajele evidente, un stand exclusiv are dezavantaje la fel de evidente: costuri mari de proiectare și construcție, timp îndelungat de producere, utilizare unică, necesitatea pregătirii îndelungate și de coordonare și implementarea proiectului, precum și acreditarea acestuia la locul expoziției.


Dacă: intenționați să participați la expoziții de mai multe ori și doriți să economisiți la costul de asamblare / dezasamblare, doriți să transportați echipamentul pentru expoziție cu forțele angajaților dvs. care participă la eveniment, doriți să participați brusc la un eveniment, atunci ar trebui să acordați atenție asupra standurilor expoziționale mobile de tip pop-up și standurile informaționale cu configurație flexibilă


Caracteristicile de bază ale standurilor: atunci cînd sunt asamblate, au un spațiu publicitar de 6 m2 sau mai mult atunci cînd sunt pliate, necesită un spațiu mic pentru transportare și depozitare. Ambalajul standard este folosit sub forma de valize din plastic pe roți, care pot fi folosite în calitate de piloni pentru recepție, au o greutate mică datorită detaliilor din aliajul de aluminiu și plastic, asamblarea și dezasamblarea se efectuează de către o singură persoană fără a utiliza instrumente, iar pentru instruire sunt suficiente doar  15 minute pentru antrenare, aveți posibilitatea să modificați imaginea sau să aveți mai multe seturi, avînd o singură construcție


Designul formei standului  În ce caz sunt de preferință standurile de expoziție cu configurație variabilă și în care caz se pot folosi stand-urile pop-up? Standurile arhitecturale pentru expoziție pop-up sunt o „formă înghețată”: configurația unui astfel de stand pentru expoziție va fi una și aceeași dintre următoarele: o formă complexă în formă de undă convexă concavă (o combinație a celor de mai sus)


Fotopanourile pentru proiectarea standurilor pot fi atîrnate atît din față, cît și din marginile grilei în versiunea standardă,  atît și pe întreaga suprafață a construcției – acest lucru se numește sigilare circulară a standului. Spre deosebire de standurile expozitionale, design-ul standurilor pop-up de formă flexibilă poate fi adaptat la o sarcină specifică și poate fi schimbat de la eveniment la eveniment fără a schimba dimensiunea originală.


Astfel, puteți seta o formă unică a standului la fiecare eveniment:să  aranjați părțile structurale ale suportului sub orice unghi unul față de celălalt pentru a crea forme închise în rest, standurile expoziționale cu configurație variabilă sunt similare cu standurilor pop-up, ele sunt la fel de: compacte,  de înaltă calitate, în stare pliată ușor sunt  asamblate , dezasamblate și transportate cu forțele proprii.