Wobblere


Producerea  wobblerelor la tipografia „Nano-Art Group”

Dacă aveți nevoie să cumpărați wobblere publicitare, comandați-le la tipografia „Nano-Art Group”. Experții noștri la comanda dvs. vor elabora un design luminos și original. Puneți la dispoziție pentru wobbler publicitar o schiță al logo-ului și brandlook-ul dvs. și acestea cu siguranță se vor realiza în proiect.

Apoi, vom produce ștampilele necesare, vom tipări și vom tăia produsul.

Costul imprimării wobblerelor depinde, în special, de volumul lotului. Noi lucrăm de obicei cu circulație de zeci de mii. Cu cît mai mare este circulația, cu atît mai ieftin costă unitatea. De asemenea, la fabricarea wobblerelor publicitare costul depinde de nivelul lor de complexitate, tipul de imprimare și de calitatea materialelor utilizate.


Loturi mici producem în 2-3 zile, mari – până la două săptămîni.

Comandați wobblere în „Nano-Art Group” și pregătiți-vă să primiți comenzi!

Parametrii wobblerilor publicitari

Tipografia „Nano-Art Group” produce wobblere publicitare cu dimensiuni aproximative a formatului A6. Conturul poate fi de orice figură sau dreptunghiular, dar este întotdeauna fabricat prin decupare. Deoarece scopul principal al wobblerului este de a atrage atenția cumpărătorului asupra produselor afișate pe rafturile magazinului sau expuse în sala de vînzare, imprimarea wobblerelor întotdeauna se face fullcolor. Suprafața produselor poate fi netedă sau laminată, lucioasă sau mată.


Wobblerul publicitar reprezintă un card de carton cu imaginea produsului, care se atașează la suprafața standului sau a raftului cu ajutorul unui picior special. Anume acest picior distinge wobblerul de alte elemente de publicitate. Imaginea se clatină și datorită acestui moment atrage atenția.

                                                                   
Pe picior, în locurile de fixare, se lipește banda adezivă pe două fețe. Pentru fiecare tip de suprafață se utilizează un anumit tip de bandă adezivă. Ea se diferențiază prin gradul de aderență, rezistență la temperatură și porozitate.