X-stand

X -standul este cea mai solicitată construcție mobilă, care se utilizează destul de larg în timpul desfășurării diverselor prezentări, expoziții, acțiuni de PR, seminare în scopul promovării și publicității a bunurilor și serviciilor companiei. Construcția reprezintă o carcasă de formă x, pe care se fixează pînza bannerului.


Compania noastra produce X-standuri de înaltă calitate și durabile, doar din materiale rezistente. În același timp, prețul bannerelor este unul dintre cele mai accesibile din Chișinău. Noi oferim o gamă largă de produse, deoarece fabricăm standuri de diferite dimensiuni, modele și din diverse materiale.

Tpuri de Х-standuri


În compania noastră există un număr imens de standuri X, dar toate se reunesc prin caracterul practic, durabilitate, designul prezentabil și atrăgător.

  1. Х-stand cu bază din plastic.


Acest tip de suport este prezentat sub forma unei construcții pentru podea din plastic. Bannerul cu informații se extinde pe ramă, se fixează cu capse prin colțuri. Standul-păiangen se livrează  într-o pungă rezistentă .

  1. Х-stand cu bază din aluminiu.


Caracteristicile distinctive ale acestui stand sunt: bază din aluminiu, suporturi din fibră de carbon cu răsuciri metalice, precum și un miez de plastic. Bannerul se fixează cu capse metalice și elemente de fixare. Ramurile superioare sunt confecționate din fibră de sticlă. Standul mobil sa recomandat datorită durabilității, ușurinței și transportării comode. În set cu standul X este o pungă din țesătură rezistentă și durabilă pentru rucsaci. Aceasta este o opțiune ideală pentru desfășurarea seminarelor și expozițiilor cu deplasare.

  1. Х-stand cu tuburi metalice goale.


Standul de expoziție este prezentat sub forma unei rame ușoare din tuburi din aluminiu goale și dintr-o bază din material plastic rezistent. Bannerul este întins uniform pe bază, care se fixează cu ajutorul capselor prin colțurile imaginii. Această opțiune diferă prin greutate mică, prin urmare este o opțiune populară pentru evenimente cu deplasare.

  1. Х-stand din aluminiu anodizat.Rama este realizată din aluminiu anodizat, datorită acestui moment produsul se caracterizează prin stabilitate ridicată și durată lungă de exploatare. Pînza cu informații poate fi pentru banner sau din polipropilenă.

Producerea Х-standurilor


Standurile se produc în mai multe etape. În primul rând, se fabrică carcasa din materialul ales de client (metal sau plastic). Ulterior, informațiile sau publicitatea furnizate de client se aplică pe pînza bannerului. Ochiurile sunt utilizate ca elemente de fixare.