Reparația panoului

Uneori, după un timp, sub influența unor condiții nefavorabile, semnele publicitare își pierd aspectul atrăgător, se distrug. Există cazuri în care aceste daune nu doar strică aspectul, transformând semnul într-un mediu de publicitate necorespunzător, ci transformă construcția însuși într-o periculozitare pentru siguranța trecătorilor.

În astfel de cazuri, specialiștii companiei Nano-Art Group efectuează diagnostic special pentru a determina gradul de avariere și pericol, precum și pentru a programa termenul de reparație necesar și costul restabilirii a semnului publicitar.

SRL «Nano-Art Group» realizează următoarele tipuri de lucrări:

  • repararea panourilor și construcțiilor publicitare de toate dimensiunile;
  • repararea lightbpx-urilor;
  • înlocuirea oricărui element electric;
  • repararea vizorilor de protecție;
  • restabilirea oricăror elemente pierdute;
  • lucrări de întreținere preventive.

Orice persoană, care comandă publicitate exterioară, trebuie să înțeleagă că nu este suficient doar să aibă un panou publicitar frumos, acesta trebuie să fie și îngrijit, pentru că aceasta este prima cheie a succesului și a imaginei bune. Compania „Nano-Art Group” își oferă serviciile de deservire a mediilor de publicitate de orice tip și complexitate.

Spălarea și deservirea panourilor și a construcțiilor publicitare

Pe lângă lucrările de reparații, întreținerea  suporturilor publicitare presupune și spălarea sau înlocuirea lămpilor arse, precum și efectuarea examinărilor preventive pentru prevenirea defecțiunilor viitoare. Costul acestor lucrări depinde, în general, de complexitatea construcției și localizarea ei.

Este important de a menționa, că spălarea suporturilor publicitare, ar trebui  să se efectueze în regim operativ, deoarece panourile publicitare murdare și neîngrijite servesc ca cea mai mare anti-publicitate pentru organizație. Specialiștii noștri sunt gata să reacționeze în orice moment, să petreacă un diagnostic  rapid și să rezolve  toate dificultățile tehnice rapid, simplu și eficient.