Tăierea cu laser și cu freză

Una dintre cele mai eficiente și mai moderne metode de prelucrare a diferitelor materiale este  tăierea cu freze (frezare) pe mașini-unelte cu CNC.

Prelucrare cu freze pe aceste mașini permite tăierea sau frezarea cu mare precizie, ajungînd pînă la 0,01 mm, în timp este posibilă prelucrarea unui număr mare de tipuri diferite de materiale,
cum ar fi: plastic (plexiglas, acril, PVC și altele), toate tipurile de lemn, panouri compozite, placaj, policarbonat, metale neferoase și multe altele.

Tăierea prin frezare este utilizată în multe domenii de producție. Ea este aproape indispensabilă la fabricarea elementelor de publicitate exterioară, mobilierului, fațadelor și a altor elemente decorative tridimensionale, precum și la fabricarea mobilei. Ea se utilizează cu succes pentru fabricarea elementelor structurale complexe, la proiectarea fațadelor cu panouri compozite și în multe alte cazuri cînd este necesară o prelucrare de înaltă precizie.

Echipamentul nostru ne permite tăierea și prelucrarea diferitelor materiale, cum ar fi: plexiglas, placaj, lemn, polistiren, PVC, PET, policarbonat, aluminiu și alte materiale de tablă. Cîmpul de lucru ne permite să prelucrăm materialele cu dimensiuni de foi de pînă la doi metri lățime, lungime de trei metri și mai mult.

Principalele avantaje ale tăierii prin frezare sunt:

– viteza mare de tăiere, în timp ce calitatea tăieturii rămîne înaltă

– posibilitate de prelucrare la o adîncime predeterminată (frezarea volumetrică, prelevarea canalurilor etc.)

– posibilitatea de a folosi instrumente de tăiere de diferite mărimi și tipuri

– tăierea materialului de grosime mare

– marginea la tăiere nu își modifică culoarea

– o gamă largă de materiale prelucrate

– cost redus de tăiere și frezare


Tăierea cu laser este o metodă modernă și extrem de eficientă de tăiere și prelucrare a diferitelor materiale.
Ea vă permite să obțineți produse de înaltă calitate într-o perioadă scurtă de timp. Cu fiecare zi,  tehnologiile moderne de tăiere cu laser se aplică tot mai des în diferite domenii de producere.

Costul tăierii cu laser și prin frezare se calculează individual pentru fiecare material. Acest lucru se datorează faptului că viteza reală de tăiere depinde de grosimea materialului și de densitatea lui – de exemplu, timpul necesar pentru tăierea aluminiului cu o grosime de 5 mm va fi de cîteva ori mai mare decît pe placaj de aceeași grosime. Iar viteza tăierii cu laser a plexiglei de 10 mm grosime și 2 mm grosime diferă de mai multe ori.

Cu toate acestea, costul final al tăierii rămîne scăzut, ceea ce face ca frezarea și tăierea cu laser să fie extrem de concurențiale și solicitate în diverse domenii de aplicare.

Compania noastra are un depozit de diverse materiale care se folosesc la taiere, frezare și gravare.

Sunt disponibile diferite materiale de tablă necesare pentru fabricarea publicității de exterior și interior, precum și în alte zone de producere. Dvs,. puteți comanda frezarea și să achiziționați materialul de care aveți nevoie la un preț accesibil și de înaltă calitate.