Tăierea cu plotter

Decuparea prin plotter permite de a tăia produse de orice complexitate de pe pelicula autoadezivă. Pelicula poate fi monofonică sau cu o imagine full color. Noi putem imprima schița dvs. pe orice peliculă și apoi să tăiem produsul. Lățimea maximă a elementului este de 110 cm.

  • Precizie mare
  • Diverse materiale

Tehnologie accesibilă și solicitată în domeniul poligrafiei – imprimare și tăierea cu plotter a peliculei autoadezive la Chișinău.

Cu ajutorul  plotterului,  un dispozitiv de tăiere a formei după model, se realizează idei creative pentru publicitatea în exterior.

Unde se aplică:

  • Aplicații aprinse și necostisitoare.
  • Elemente de interior. Pentru necesități corporatiste – indicatori și autocolante. Pentru particulari — autocolante aprinse pentru decorarea camerei copilului, bucătăriei și a altor încăperi.
  • Pentru a decora standurile mobile, construcțiilor luminoase etc.

Imprimare de format mare și tăierea cu plotterul a peliculelor Oracal în Chișinău

Mașina care este utilizată pentru tăierea cu plotterul a peliculelor, taie cu exactitate de un milimetru.

3 motive, pentru a vă adresa la «Nano-Art Group»:

  1.  Alegerea materialelor. Realizăm tăierea cu plotter în Chișinău a autocolantelor, pelicule pe plotter pe baza materialelor verificate. La dispoziția clienților – pelicule Oracal de înaltă rezistență, fluorescente, matte, lucioase, perforate etc.
  2. Controlul etapelor de producere. Clienții vin la „Nano-Art Group” după soluții gata făcute și obțin rezultatul dorit. Decuparea peliculelor prin tip plotter la Chișinău – se numără printre etapele industriei tipografice, tot ceea ce este mai eficient și mai rapid se face imediat la tipografia noastră.
  3. Organizarea operativă a muncii. Comenzile urgente se efectuază individual.

Tăierea expresă a peliculei Orakal pe plotter, tăierea cu plotter la Chișinău

În afară de  lucrul cu pelicula, plotterul tăie plastic, hârtie și plexiglas. Totuși, datorită costurilor reduse și calității germane, se evidențiază mai mult tăierea cu plotter a Oracalului. Aceste pelicule sunt solicitate pentru crearea publicității în exterior și interior.

Cu utilizarea lor, sunt obținute șabloane colorate și durabile care sunt rezistente la schimbările climatice și la abraziune.

În cadrul rețelei „Nano-Art Group”, maeștrii noștri vor produce autocolante și autoadezive din peliculă germană atestată și le vor tăia. Faceți o comandă online și obțineți servicii profesionale!