Elaborarea logoului

La compania „Nano-Art Group” activează ilustratori-designeri de înaltă calificare, care vă vor ajuta să elaborați machete poligrafice a produselor și a publicității de interior de orice complexitate, de la crearea unei schițe a cărții de vizită la elaborarea stilului corporatist a companiei dvs. într-un timp scurt.

Logo-ul este o componentă importantă a identității corporative a întreprinderii. Acesta este un simbol al calității, care este asociat cu organizația, distingînd-o vizual de celelalte. Logo-ul include culorile, stilul, conceptul corporativ. Prețul pentru elaborarea logo-ului în Chișinău nu va fi prea mare, dacă ve-ți împuternici specialiștii companiei noastre cu această sarcină. Plus la toate, comanda va fi executată la nivel maxim de eficient și într-un timp scurt.

Etapele de elaborare a designului logotipului

Experții iau în considerare specificul activității companiei pentru care se creează logo-ul. Sarcina lor este de a elabora o imagine care se va asocia cu bunurile sau serviciile furnizate de organizație. Pentru aceasta se utilizează componentele grafice, culoarea, inscripția.

Elaborarea logo-ului companiei trece prin mai multe etape:

  • Generarea ideilor. Constă în expunerea presupunerilor despre ce ar trebui să fie reprezentat pe imagine pentru a oferi consumatorului informațiile necesare despre companie.
  • Elaborarea schițelor.
  • Crearea exemplelor primare ale imaginii.
  • Discutarea cu clientul. Clientul alege opțiunea care îi place cel mai mult, după care designerul perfectează această imagine.

După aceasta, proiectul final, prelucrat și îmbunătățit, se expediează clientului.

De regulă, reprezentanții companiilor care doresc să comande elaborarea unui logou la Chișinău, înțeleg deja aproximativ ce vor să vadă în imagine. De la specialiști se cere doar să realizeze aceste idei într-o formă grafică. Acest lucru facilitează foarte mult sarcina designerului, ajută să-și îndeplinească lucrul cît mai bine posibil. Plus la toate clientul va primi logo-ul la care se aștepta.

Avantajele creării logotipului în cadrul companiei „Nano-Art Group”

Compania de publicitate și producere „Nano-Art Group” oferă producerea publicității pentru exterior și interior, de orice complexitate,  la un peț accesibil. Costul elaborării logo-ului va fi destul de accesibil, deoarece lucrăm fără intermediari.

Principalele avantaje ale cooperării:

  • producerea proprie cu cele mai noi echipamente, care ne permite să realizăm cu ușurință orice comandă;
  • posibilitatea de montare a produselor publicitare (dvs. nu trebuie să căutați executori pentru instalare, comanda-ți-o la noi, ve-ți economisi timpul și bani);
  • prețuri rezonabile, datorită cărora elaborarea logo-ului nu va costa mult (noi mergem la întîmpinare la discutarea costului proiectului cu clientul și la alegerea valorii optime care să fie convenabilă pentru ambele părți);
  • termeni reduși (de obicei, comanda este executată în decurs de una sau două zile);
  • profesionalismul personalului și experiența vastă în acest domeniu asigură crearea unui produs de cea mai bună calitate;
  • garanție pentru toate tipurile de servicii.

Exemplele lucrărilor noastre permit să afirmăm cu încredere că prețul pentru elaborarea logo-ului companiei corespunde cu calitatea. Puteți efectua o comandă prin cîteva clicuri. Dacă aveți careva întrebări, adresați-le angajaților noștri. Pentru a face acest lucru, puteți introduce numărul dvs. de telefon pentru a fi apelat sau contactați-ne desinestătător.