Montarea bannerului

Bannerul se utilizează pentru publicitate activă. Este ca un panou de anunțuri pentru trecători despre evenimentele ce vor urma. Acestea sunt instalate pe stradă, astfel încât materialul trebuie să fie durabil și rezistent la influențe externe sub formă de soare, ploaie și alte condiții meteorologice. În funcție de locație, instalarea bannerului poate diferi prin complexitate, deoarece fațadele pot fi diferite. Unul poate fi prea fragil pentru a mențime construcția grea, în alt caz – în general, nu este posibilă forarea fațadei. Prin urmare, de instalarea publicității exterioare trebuie să se ocupe specialiștii.

Ce tip de servicii oferim clienților

Noi oferim servicii de instalare a bannerelor. Prețul lucrărilor începe de la 40 lei pe 1 mp. Dar în orice caz vă puteți baza pe noi:

  • Cînd este necesară instalarea calitativă pe o ramă din lemn  (utilizăm buzunare, capsator sau garnituri);
  • Montarea bannerului fără ramă cu dibloane pe fațada propriu-zisă;
  • Montarea pe ramă din cablu;
  • Instalarea sub forma unei structuri de acoperiș sau lightbox.
  • Imprimarea urgentă a bannerelor

Indiferent de cît de mare este încăperea, vom putea instala bannerul folosind o scară sau apelînd la ajutorul alpiniștilor. Acum, așa tip de panouri publicitare sunt populare în diverse instituții și organizații. Datorită unui banner bine stabilit, de departe se poate afla despre serviciile și ofertele din Chișinău.

De ce conlucrarea cu noi este profitabilă

Experții noștri întotdeauna calculează toate cele mai importante puncte. Inclusiv: unde trebuie să fie instalat bannerul, cît de rezistentă este fațada și ce tip de montare se poate de efectuat pe el. Care este sarcina vântului și ce metodă de fixare este mai bine de utilizat. În primul rând, vom construi o diagramă a utilizării practice a bannerului, iar apoi vom calcula costul acestuia. Aceasta include și alegerea materialului – țesătură, plasă, plastic. Mai apoi, se realizează o prelucrare post-tipară de înaltă calitate, care se referă la îmbunătățirea bannerului la lipirea segmentelor, întărirea marginilor și montarea inelelor metalice. Prețurile pentru instalare vor fi disponibile pentru fiecare client.

Cum să faceți comandă de instalare a unui banner publicitar

Noi întotdeauna suntem gata să vă ajutăm să montați un banner publicitar sau informativ, care va atrage pentru dvs. clienții. Pentru a contacta consultanții noștri, trimiteți de pe site un formular completat. În el specificați cu siguranșă datele de contact a dvs. și tipul de instalare de care aveți nevoie. Fiecare comandă este procesată rapid și eficient, astfel încât clienții noștri nu sunt nevoiți să aștepte.