Imprimare ORACAL

Compania noastră oferă de a procura imprimarea pe peliculă în Chișinău la un preț de 90 lei pentru metru pătrat.

Principalele domenii de aplicare a imprimării pe peliculă sunt publicitatea exterioară, designul interior, pregătirea autocolantelor pentru aplicarea pe autoturisme în scopuri publicitare.

imprimarea pe peliculă pentru publicitatea exteriorioară imprimarea pe peliculă pentru amenajarea interiorului imprimarea pe peliculă pentru aplicarea pe autoturisme

Din experiența comunicării cu clienții, noi am constatat că clienții noștri, cel mai adesea, nu au o înțelegere clară a calității imprimării pe o peliculă care trebuie comandată pentru un anumit tip de produse tipărite, publicitate sau decorații de interior. Mai jos sunt aduse exemple de rezoluție a imprimării pe peliculă și a principalelor domenii de aplicare a produselor imprimate cu această rezoluție.

Imprimarea pe pelicule 360dpi – imaginia cu umplere dintr-o singură culoare, cu litere mari, tranziții minime de culoare, distanța de la care se vor uita la imprimare – mai mult de 2-3 metri.

Obiectele mari și voluminoase pot fi imprimate cu o calitate de 360 dpi.

Imprimarea pe peliculă de 720 dpi – este o rezoluție universală, potrivită pentru majoritatea comenzilor pentru tipărirea billboard-urilor și panourilor, se utilizează în publicitatea exterioară, decorarea magazinelor, birourilor de vânzări, se potrivește pentru tipărirea autocolantelor mari și mijlocii, se potrivește bine pentru imprimarea autocolantelor pentru mașini, imagini pe pilonii de stradă.

Imprimare pe peliculă de înaltă calitate și de dimensiune medie cu o rezoluție de 720 dpi.

Imprimarea pe o peliculă cu o rezoluție de 720 dpi arată bine de la o distanță de 0,5 m, punctul de imprimare este aproape invizibil și se îmbină pe suprafața filmului într-o singură placă cu o densitate de umplere suficientă. Luminozitate bună de imprimare și saturație a culorii, o bună elaborare a detaliilor mici, tranzițiilor și gradienților de culoare.

Imprimarea pe o peliculă de 1440 dpi este o calitate a imprimării interioare, se utilizează pentru a imprima imagini de înaltă calitate, o mulțime de detalii mici (text mic și mai puțin de -6pt), tranziții de culoare complexe. Această calitate a imprimării este utilizată pentru a imprima imagini pe lightbox-uri, deoarece atunci când ele lucrează sub lumină este necesară luminozitate sporită a imprimării și densitatea culorii, amenajarea interiorului cu billboard de înaltă calitate ca o imagine foto, imprimarea imaginilor de mărimi mari, etichete cu un tiraj mic și imprimarea autocolantelor de dimensiuni mici cu text și multe detalii mici.

Imprimarea pe peliculă autoadezivă pentru amenajarea interiorului cu o rezoluție  de 1440 dpi.

Vizionarea imaginii este posibilă de la o distanță mai mică de 0,5 metri, astfel nu se obervă neomogenitatea umplerii. Calitate excelentă a imprimării pe peliculă, se distinge o luminozitate excelentă și saturație a culorii, prelucrarea excelentă a pieselor mici, tranziții excelente ale culorilor.

Materiale și tehnologii utilizate pentru imprimarea pe pelicule autoadezive.

Pentru imprimarea pe peliculă a materialelor utilizate cu o suprafață mată și lucioasă. Suprafața mată ascunde mai bine defectele la lipire și nu strălucește la soare, pelicula lucioasă pentru imprimare face imaginea mai vie și mai luminoasă. Există pelicule semitranslucide care imită o sticlă mată, suprafață metalică, pe care se poate de imprimat, dar aceasta este mai degrabă un lucru exotic și o excepție de la regulile de imprimare pe peliculă, deși uneori astfel de soluții non-standard permit obținerea unor rezultate uimitoare la proiectarea vitrinelor și a interiorului.

Principalele tipuri de pelicule pe care noi le folosim pentru imprimarea cu cerneluri solubile sunt ORACAL 641 și ORAJET 3640 cu o suprafață mată și lucioasă, cu un strat adeziv permanent și ușor de îndepărtat. Există pelicule translucide (care împrăștie lumina) pelicule pentru imprimarea imaginilor utilizate la cutii cu iluminare (cutii luminoase, Light box), ORAJET 3850 și pelicule transparente.

În comparație cu alte tipuri de imprimare, imprimarea eco-solventă pe peliculă pare a fi cea mai atractivă din cauza costului redus, a practicității și a utilizării destul de largi. Ea poate fi folosită atît în interior cât și în exterior, fără laminare și prelucrare suplimentară, ceea ce nu poate fi făcut cu imprimarea în format mare cu cerneală de apă.

Tehnologiile de imprimare pe format mare au făcut progrese mari și acum cernelurile cu eco-solvenți sunt capabile să producă imprimări de înaltă calitate interioară pe peliculă. Imprimarea UV -un concurent care a apărut pe piața noastră, nu a câștigat o greutate gravă datorită complexității sale, costului ridicat și lipsei de avantaje vizibile față de imprimarea cu eco-solvenți. Încă o perioadă  îndelungată de timp imprimarea în format mare pe peliculă o să ne bucure cu strălucirea și bogăția culorilor sale!