Imprimare în format One Way Vision

Peliculă perforată – o bază excelentă pentru publicitatea exterioară

Imprimarea pe peliculă perforată ca mod de publicitate a apărut recent, dar a reușit deja să devină popular. Aceasta este o clasă de acoperire decorativă, care nu numai împodobește vitrinele și transportul public, dar are și sens publicitar. În afară pelicula reprezintă prin sine o imagine de înaltă calitate, iar în interiorul acesteia nu formează piedici vizuale. În ciuda faptului că pelicula reduce intrarea luminii în interior, ea nu interferează. Prin urmare, puteți aplica cu siguranță pe orice suprafață de sticlă transparentă.

Astăzi, acest tip de publicitate la Chișinău sa prins cu succes pe troleibuze, autobuze, autoturisme de la serviciul de taxiuri, decorează vitrine și supermarkete, obiecte din alte domenii de servicii, creează fațade translucide pe clădiri – vitralii, grupe de intrare.

Conținutul publicității determină ponderea acesteia

Pe lângă avantajele mai sus enumerate ale imprimării pe peliculă, există anumite reguli, care merită să fie respectate, astfel încât publicitatea dvs. să poarte conținutul și nu doar să decoreze vitraliile mari. Toate inscripțiile de pe peliculă trebuie să fie concise și mari. Este recomandabil să folosiți culori contrastante, dar nu strălucitoare, care să se memoreze oamenilor, ci nu s le sperie. Deoarece, pentru mai mult de două secunde, privirea unei persoane asupra publicității din stradă nu se oprește, în acest timp el trebuie să reușească să memoreze inscripția. Încă un alt motiv pentru care el ar trebui să fie scurt.

Ideea ar trebui să fie una, și să nu risipească atenția oamenilor, în cele din urmă, fără a fi memorată. De obicei, pe publicitatea din stradă nu se plasează detalii de contact și numere de telefon – doar apelul pentru acțiune.

Cum să elaborați competent o publicitate pe peliculă

În afară de aceasta, există o serie de reguli, care ar trebui urmate nu numai atunci când se elaborează designul publicitar, dar și în procesul de producere a peliculei. Noi lucrăm la acest capitol timp îndelungat, așa că ne vom ocupa sigur de comanda dvs. Dacă deja ați decis unde doriți să plasați publicitatea dvs. în exterior, vă vom ajuta să o creați cît mai repede și mai eficient posibil. Împreună cu clientul ne vom gîndi la ceva specific, care va atrage atenția trecătorilor și o vom implementa în realitate. Lăsați o cerere pe site și vă vom contacta.