Imprimare în format MESH

Ce este plasa de banner

Imprimarea pe plasa de banner – este una dintre cele mai populare metode de publicitate din lume. Se utilizează în majoritatea cazurilor, deoarece acest tip de imprimare se distinge prin  durabilitate și rezistență. Datorită particularităților panoului de vinil, care este folosit ca bază, este posibilă plasarea bannerelor în orice zonă a megalopolisului – atît în ​​centru, cît și pe clădirile noi. Densitatea mare împiedică apariția strălucirii orbitoare, din acest motiv, de a citi ce este scris pe el – este posibil de departe. Aceasta este una dintre modalitățile minunate de a plasa publicitatea serioasă în întreg orașul, care anunță, de exemplu, despre sosirea unei stele sau alegeri.

Utilitatea plasei de banner în construcții

Un alt nume pentru imprimarea în format mare pe o plasă de banner este – de construcții. Deoarece este adesea folosit pentru a decora fațadele caselor nou construite. De asemenea poate fi folosită și la restaurarea obiectelor pentru a ascunde procesul de lucru.

Dar procesul însăși de creare a unei imprimări pe grila banner-ului în Chișinău este puțin mai complicat decît se pare la prima vedere. La urma urmei, doar o schiță atent proiectată și accente făcute în mod corect vă vor ajuta să atrageți atenția asupra conținutului.

Bannerul grilă: avantajele instalării

Noi oferim serviciile noastre, atît la elaborarea schiței viitorului banner, cît și la fabricarea și instalarea acestuia. Gama de servicii va fi foarte utilă pentru cei care fac o comandă urgentă, precum și pentru cei care doresc să obțină o modalitate eficientă de publicitate sau un alt pilon de informare. Din moment ce am lucrat mult timp cu acest tip de imprimare, știm ce avantaj are pentru clienți. În primul rând, suportul de vinil constă dintr-un fir de poliester armat, care are durabilitate și rezistență. Pentru durabilitatea culorii și a nuanțelor sale este responsabil substratul dens din PVC. În al doilea rînd, grila este instalată oriunde, pentru că are greutatea minimă, este rezistentă, permite la trecerea aerul prin sine și rezistă la sarcinile de vânt. Poate fi instalată și pe ferestre și vitrine.

Cum se poate de comandat bannerul grilă

În dependență de anotimpul anului, pentru bannerul grilă se pot folosi diferite materiale, de aceasta va depinde și costul acesteia.  Costul imprimării pe bannerul grilă fluctuează și se calculează din baza ariei metrice și a termenilor. Dacă doriți să calculați în mod desinestătător care va fi prețul comenzii dvs. viitoare, puteți folosi calculatorul special de pe site-ul nostru. Sau să contactați managerii, lăsând o solicitare în rubrica „Formular de comandă”.