Press Wall (Brand wall)

Press-wall sau Brand-wall acestea sunt standuri care sunt folosite la proiectarea ceremoniilor sau evenimentelor de scară largă (conferințe de presă, expoziții, prezentări sau ceremonii). Pe pînza bannerului press-wall al standurilor se plasează de obicei logo-urile organizatorilor, partenerilor și sponsorilor ai evenimentului.

Sarcina principală a tuturor standurilor press-wall – de a servi ca fundal informativ pentru participanți. La toate evenimentele importante se invită presa  (fotografi și video operatori), astfel încât standurile press-wall nu reprezintă doar un fundal frumos, ci o oportunitate mare și perfectă pentru orice companie, să aducă aminte despre sine, să demonstreze, elementele stilului corporativ, elementele stilului corporativ cum ar fi: culoarea logo-ului corporativ sau careva publicitate și informație de contact.

Dacă nu sunteți sigur 100% ce tip de construcție a press-wall-ului  să alegeți, atunci numaidecît adresați-vă la specialiști. La ziua de azi, există o mare varietate de standuri press-wall  – începînd de la cele care ușor se pliază și terminînd cu construcții mari cu asamblare. De asemenea se diferențiază și prin calitatea pînzei bannerului, care se întinde pe carcasă. Cu toate acestea, nu rezultă că construcțiile cele mai ușoare vor fi cele mai bune.  Pur și simplu imaginați-vă o astfel de construcție (ușoară) la un oarecare eveniment major – ea poate fi atinsă din neatenție, de aceea vă recomandăm să alegeți o construcție mai grea și mai solidă. Cumpărînd un stand press-wall nu merită de ales unul ieftin, deoarece faceți această achiziție nu pentru un an. Dacă Press-wall-ul va fi prea mic (adică, de înălțime mică), atunci acesta nu va crea nici un  efect, ci doar va strica impresia reprezentanțiilor mass-media și îndeosebi a  fotografi lor, deoarece press-wall-ul reprezintă spațiul lor de lucru. Prin urmare, la alegerea dimensiunii a standului  Press-wall al dvs. este imperativ să determinați și să luați în considerare cel puțin cîteva locuri pentru evenimentele în care el va fi folosit. De asemenea, este necesar să se acorde atenție la înălțimea maximă a persoanelor care vor fi fotografiate pe fundalul acestuia.