Publicitate exterioara

Compania de producere publicitară «Nano-Art Group» – un jucator experimentat pe piața publicității exterioare în Chișinău și pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Publicitate exterioara Chisinau Moldova, producere si instalare reclama vizuala

Noi producem publicitatea exterioară pentru a promova afacerile clienților noștri din anul 2011.

Noi oferim un ciclu complet de lucrări privind fabricarea tuturor tipurilor de publicitate exterioară:

 1. Calcularea și măsurarea cu plecarea la obiectul clientului;

 1. Pregatirea specificațiilor tehnice pentru cerințele și dorințele clientului, orice construcție, design și gamă cromatică;
 2. Сrearea unui design-proiect și a mai multor variante de schițe la alegerea clientului, fie acesta pentru cutia cu iluminare, panou, o imprimare de format mare, litere/litera tridimensionale sau poligrafie;
 3. Coordonarea proiectului și a opțiunilor de implementare a acestuia cu clientul;
 4. Producerea publicității exterioare la utilajul propriu;
 5. Înregistrarea publicității exterioare la organele guvernamentale;
 6. Livrarea, instalarea și conectarea unei construcții noi publicitare, inclusiv a construcțiilor volumetrice care necesită utilizarea vehiculelor speciale;
 7. Deservirea de garanție: spălare, demontare, transportare, instalare, reparații, inclusiv externe.

De ce, mai mult de 150 de clienți, ne-au ales și continuă să ne recomande prietenilor săi?

 • Ani de experiență. Clienții noștri încredințează implementarea proiectelor lor profesioniștilor cu o experiență de 8 ani și cu metode dovedite de producere a publicității exterioare.
 • O gamă largă de produse. Clienții noștri pot alege orice tip de produse publicitare: de la imprimarea oricărui nivel de complexitate pînă la panouri de diferite configurații.
 • Design personalizat. Clienții noștri primesc mai multe opțiuni de schițe, pentru a face o alegere, cu utilizarea fonturilor specifice întreprinderii, ornamente, logo-uri și desene. De asemenea, la noi putți comanda elaborarea stilului întreprinderii. Logo-ul dvs. va fi unic!
 • Producerea proprie. Clienții noștri primesc comenzile lor de cea mai bună calitate la timp la un preț accesibil, tocmai pentru că noi producem materiale publicitare fără costurile suplimentare ale agențiilor și intermediarilor. Publicitate exterioară de la producător!
 • Gamă completă de servicii. Clienții noștri primesc întotdeauna un produs de calitate în cel mai scurt timp posibil, fără a pierde timpul și nervii pentru colectarea documentelor și plimbarea prin instanțe, precum și pentru lucrări de instalare și plasarea publicității.
Contacte pentru comunicare
Răspunsurile la întrebări și orele de recepție pot fi găsite prin telefon: