Instalații de acoperiș

Publicitatea sub formă instalații de acoperiș este foarte populară datorită vizibilității sale bune la distanțe lungi. La fabricarea unei instalații de acoperiș, este important să se calculeze corect sarcina vântului, pentru ca publicitatea să fie rezistentă.

Cele mai populare tipuri de instalații de acoperiș pot fi numite panourile din plastic fără iluminare, cutii luminoase și litere volumetrice cu iluminare. În fiecare caz, clientul decide cu ajutorul consultanților, care tip este mai potrivit pentru localul lui. Coordonarea cu autoritățile orașului a instalației de acoperiș se realizează la fel ca și orice alte produse promoționale în orașul nostru.

De ce instalațiile publicitare de acoperiș sunt atît de populare în Chișinău?

În orașele mari, se creează un mare număr de publicitate, care este destinată să atragă atenția potențialilor cumpărători și să ajute la depășirea concurenților. Publicitatea pe acoperișuri este una dintre cele mai eficiente modalități de a vă face cunoscut, deoarece literele mari pot fi văzute de pietoni și șoferi chiar și din partea opusă a străzii.
Designul frumos și spectaculos ajută la atragerea atenției publicului și vorbește despre oferta acestora. În plus, instalația pe acoperiș arată statutul companiei sau al instituției și demonstrează seriozitatea activității acestuia.

Avantajele publicității pe acoperișul clădirii:

  • Acoperire largă a publicului. Deoarece instalațiile de pe acoperișuri sunt situate pe stradă, ele sunt văzute zilnic de mii de trecători și de șoferi. Printre acest flux mare de oameni există garantat publicul țintă al dvs., care va atrage atenția asupra propunerii dvs.
  • Superioritate vizuală față de alte tipuri de publicitate exterioară. Datorită dimensiunilor mari și localizării la înălțime, publicitatea pe acoperiș „va astupa” celelalte panouri publicitate.
  •  Vizibilitate excelentă. Construcția este amplasată pe un colnic deasupra clădirilor și a drumurilor, astfel încât este vizibilă din toate părțile. Iluminarea publicității o va face vizibilă chiar și în întuneric și în vremea rea.
  • Durabilitatea construcției. Instalarea publicității pe acoperiș necesită pregătire și utilizare a materialelor de calitate. Datorită acestui lucru, instalarea pe acoperiș va fi fixată sigur și o să vă servească ani de zile.
  • Asistență navigațională pentru clienți. Structura vizibilă pe acoperiș va fi o referință bună pentru clienții și cumpărătorii dvs.

Tipurile și costul instalașiilor de acoperiș

Dvs. aveți posibilitatea să alegeți dintre mai multe tipuri de instalații de acoperiș, în funcție de dorințe și de bugetul dvs.. Publicitatea cu iluminare costă mai scump decât panourile publicitare obișnuite. În plus, prețul este influențat de zona de instalare și gradul de deschidere a spațiului.
Instalația de acoperiș reprezintă o construcție din carcasă, fabricată dintr-o țeavă cu secțiune transversală cu șanțuri diagonale. Este extrem de important ca publicitatea să poată rezista la sarcina vântului și la alte fenomene meteorologice.

Pentru aceasta, carcasa este uneori înșurubată de acoperiș, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil, deoarece în timpul forării poate fi distrusă impermeabilitatea. Cel mai adesea, pentru a ține publicitatea se folosesc greutăți din beton, care fixează sigur pe loc construcția.

Producerea instalațiilor de acoperiș

La fabricarea unei instalații de acoperiș este necesar să se ia în considerare mai mulți factori și primul lucru cu care începem să lucrăm este o inspecția locului de instalare. La examinare se determină dimensiunea instalației de acoperiș și metoda de fixare a acesteia. Inginerii noștri – designeri realizează o construcție grafică și fac un calcul precis al construcției metalice. Următorul pas, în conformitate cu schița grafică, se fabrică construcția metalică însăși dintr-o țeavă cu secțiune transversală, de fapt este o carcasă din metal cu bretele diagonale pentru stabilitate. Apoi pe carcasă se poate monta un scut din plastic, caseta lightbox-ul, literele tridimensionale sau altceva, la dorința clientului. Pasul final și fără îndoială unul important este montarea instalației pe acoperiș însăși de acesta. Această etapă poate dura de la 1 pînă la 7 zile, în funcție de dimensiunea, complexitatea construcției și condițiile meteorologice.

De ce merită să comandați la noi publicitatea pe instalații de acoperiș?

  1. Noi oferim un raport perfect dintre preț și calitate pentru publicitate, care se poate încadra și într-un buget nu prea mare.
  2. Noi utilizăm doar materiale și elemente de fixare de înaltă calitate.
  3. Noi oferim clienților mai multe opțiuni la alegere a schiței pentru publicitate și oferim sfaturi profesionale.
  4. Suntem angajați în domeniul publicității de peste 9 ani, astfel cunoaștem, ce se va potrivi mai bine pentru proiectul dvs.
  5. Noi oferim o gamă completă de servicii: „fabricarea – montarea” instalațiilor de acoperiș.