Panouri informative

Standurile informative sunt cele mai des folosite în spațiile birourilor și centrelor comerciale, unde este necesar de a oferi clientului informații despre organizație. Designul reprezintă prin sine o placă mare cu informații statice imuabile sau cu buzunare transparente pentru foi de diferite dimensiuni, fabricarea fiind similară cu fabricarea panourilor publicitare. În unele cazuri, acestea sunt situate pe stradă, în ascensoare și în intrări în scară și servesc în calitate de publicitate exterioară – stand publicitar.

Pentru protecție suplimentară a informațiilor, poate fi utilizată laminarea rece. Acest serviciu este necesar în mod special, dacă standul se află pe stradă sau în locuri cu o concentrație mare de oameni.

De ce standurile informative sunt populare în Chișinău?

De regulă, standurile sunt plasate la nivelul ochilor și ajung imediat în atenția vizitatorilor. Aceasta este o modalitate excelentă de a atrage atenția asupra informațiilor importante, care trebuie transmise publicului țintă. De multe ori, pentru a evidenția orice mesaj deosebit de important, reclamele de pe standuri sunt tipărite pe hîrtie colorată în format mare cu utilizarea imaginilor. Ea atrage atenția și vă impune să se acordați atenție anume asupra acestei foi. Există standuri pentru eșarfe A1

Astfel de modele permit plasarea unui număr mare de informații într-o formă convenabilă pentru cititor. Titlurile și imaginile proeminente ajută persoana să navigheze rapid în conținutul de pliante informative și promoționale. Analogul unui stand informativ poate fi fabricarea plăcilor din plastic sau puteți cumpăra la noi un x-stand.

Avantajele standurilor informative de perete

  • Atragerea unui public larg: acest tip de publicitate este clar vizibil  și atrage atenția prin dimensiunea și conținutului său viu. Deoarece standurile sunt cel mai adesea localizate în locuri cu un număr mare de trecători (intrări și holuri, ascensoare și coridoare), acestea ajută la cuprinderea unei audiențe largi de potențiali clienți.
  • Posibilitatea de a schimba rapid foile: deoarece informațiile se află în buzunare deschise, puteți schimba foile în fiecare zi sau chiar pe parcursul zilei.
  •  Preț rezonabil: standurile combină perfect posibilitate plasării unui volum mare de informații cu un preț destul de scăzut al producerii și deservirii. Pentru a reînnoi conținutul textului, ve-ți avea nevoie doar de hârtie.
  • Compact și estetic: construcțiile plate nu ocupă mult spațiu și arată bine. Designul bine potrivit va permite să încadrați construcția în interiorul încăperii dvs. și să-l faceți parte indispensabilă a camerei.
  •  Durata îndelungată de exploatare: dacă decideți să faceți un stand informativ din material calitativ, puteți fi siguri că el o să vă servească ani de zile.
  • Timp redus de realizare: producerea standurilor informative durează doar 2 zile, astfel încât ve-ți obține rezultatul maxim în cel mai scurt timp posibil.

Producerea standurilor informative în Chișinău

Pentru producerea standurilor de informare pot fi folosite diferite materiale în funcție de dorințele clientului și de condițiile de exploatare.

Clorura de polivinil (PVC) este unul dintre cele mai populare materiale pentru bază. Aceasta este o opțiune destul de necostisitoare, care dispune de rigiditate necesară pentru condițiile standarde în interiorul încăperii.

Laptele acrilic se utilizează pentru fabricarea standurilor segmentului premium. Acrilul este ideal pentru utilizarea în interior și are un aspect estetic.

Compozit din aluminiu este materialul utilizat pentru a crea o imitație a bazei din metal, ceea ce conferă construcției un aspect mai elegant. În plus, aluminiu este utilizat pentru a conferi rigiditate mai mare standului.

Echipamentul standard nu include margini, dar clientul poate adăuga un profil de aluminiu. Fețele lipite în jurul perimetrului vor ajuta la evidențierea standului pe perete și la evidențierea schemei de culori a organizației. La dorință, se poate de efectuat termo curbări în jurul conturului. Suntem gata să realizăm o construcție de orice dimensiune și cu orice număr de buzunare.

Metode de aplicare a decorului și informației pe stand

Elemente decorative și informații textuale pot fi aplicate pe stand în mai multe moduri:

  • Imprimare directă pe plastic. Datorită acestei metode de aplicare imaginia rămîne persistentă pentru o lungă perioadă de timp, nu își pierde culoarea și are culori reale.
  • Peliculă autoadezivă. Poate fi lipită pe orice material și are o durată lungă de exploatare (pînă la 10 ani), cu condiția ca acesta să fie utilizată în interior.
  • Gravarea. Dacă doriți să obțineți o inscripție rafinată și neobișnuită pe suport, ar trebui să alegeți o gravură. Laserul de înaltă precizie va putea placarda pe suprafață un text clar trasabil.
  • Element de relief plat. Datorită reliefului mic, elementul decorativ arată neted și conferă standului un aspect mai estetic.

Buzunare din PET

Pentru a plasa informații pe un stand de informare, se folosesc buzunare speciale din PET, spre deosebire de plexiglas transparent, PET este un material foarte durabil și elastic și nu se fisură în timpul exploatării. În ele poate să încăpe un volum diferit de foi de până la 30 mm.

Formatul buzunarului este gândit în fiecare caz în parte. Putem realiza buzunare pentru foi A4 standard, precum și A3 și alte dimensiuni. În ele se pot pune broșuri, pleante, buclete și cărți de vizită pentru vizitatori. Acest lucru va contribui la promovarea publicității la un nou nivel și la răspîndirea și mai multă a informațiilor despre organizație.

În unele organizații puteți găsi informații de tip flip. Ele reprezintă prin sine o „carte” din buzunare în care sunt plasate, de regulă, mostre de aplicații, scrisori și formulare pentru completare.