Imprimarea bannerului

Realizăm o producere operațională de bannere pentru exterior, extensii de banner publicitare și instalare ulterioară calitativă a bannerelor în oraș și în raioane.

Producerea plăcilor, standurilor mobile și a pilonilor de drum

În cadrul companiei noastre, puteți comanda fabricarea a plăcilor, tabletelor publicitare. Noi producem standuri informative și mobile în diferite variante. Realizăm producerea pilonilor (stâlpilor) de diferite culori și dimensiuni.

Imprimare în format mare. Prețuri și calitate

Prețurile noastre de bază pentru imprimarea în format mare vor surprinde plăcut pe clienții noștri, cît și pe agenții de publicitate experimentați. Compania a reușit să reducă în mod semnificativ costul, datorită utilizării în procesul de producere a echipamentelor moderne de mare viteză pentru fabricarea publicității. Acum, publicitatea de înaltă calitate de exterior și imprimarea de interior de format mare, a devenit  mai ieftină și mai accesibilă.

La producere noi folosim imprimante cu format mare, care permit imprimarea unui poster sau a unui banner de orice dimensiune cu o calitate a imaginii de 720, 360 sau 1440 dpi (puncte per inch). Rezoluția de 720 dpi – este o publicitate de înaltă calitate în format mare pentru utilizare în interior și în exterior. Vă recomandăm să comandați imprimarea publicității de exterior, interior cu o rezoluție de 720 dpi (ca cea mai optimă în ceea ce privește raportul preț / calitate). Calitatea redusă de 360 ​​dpi permite de a utiliza afișe și bannere în publicitatea exterioară. Rezoluția de 1440 dpi – este calitatea excepțională a imaginilor imprimate pentru proiectarea standurilor de expoziție exclusive, a interiorului încăperilor și a punctelor de vînzare.

Tipurile principale de imprimare digitală în format mare oferite de companie:

– Imprimarea pe banner, grilă (banner perforat), hârtie

– Imprimare pe peliculă autoadezivă (albă și transparentă, lucioasă și mată), precum și pe peliculă perforată One Way Vision

– Imprimarea pe peliculă cu iluminare din spate și translucidă (utilizată la fabricarea cutiilor cu iluminare)

– Imprimare pe țesătură, pînză

Producție publicitară realizată de noi:

– Bannere, extensii (publicitate exterioară), semne publicitare temporare

– Bannere, postere

– Autocolante, inclusiv autocolante pentru publicitate pe ferestre și vitrine

– Plăci și tablete

– Standuri mobile, standuri de informare

– Stîlpi (piloni)