Figuri de înălțime

Figurile voluminoase neobișnuite se realizează din carton sau din plastic, cu imprimarea unui desen deasupra acestuia. Acest tip de publicitate este uneori numit pilon de formă complexă, deoarece reprezintă prin sine figuri de oameni, animale sau alte obiecte. Figurile voluminoase se potrivesc excelent atît în exterior, cît și în interiorul încăperilor. Cu ajutorul lor, puteți să faceți publicitate serviciilor și produselor dvs., precum și să atrageți atenția publicului țintă.

Tipuri de figuri voluminoase

Noi oferim producerea figurilor unilaterale și bilaterale. Alegerea depinde de cerințele dvs.

De ce figurile volumetrice din plastic sunt atît de solicitate în Chișinău?

În Chișinău se găsesc numeroase cafenele, magazine și companii, care doresc să atragă atenția clienților. Structurile volumetrice din PVC se isprăvesc foarte bine cu această sarcină. Un obiect de formă neobișnuită atrage imediat privirile și impune să-le citiți ofertă.

Pentru publicitate de obicei se aleg siluete care sunt atractive pentru publicul țintă. De exemplu, copiii vor fi interesați de personaje din desene animate și din basme, iar proprietarii animalelor de companie vor acorda atenție imaginilor pisicilor și cîinilor. Alături de figură principală, poate fi instalată o placă de cretă specială, pe care zilnic sunt scrise informații despre feluri de mîncare, prețuri, reduceri etc.

Avantajele figurilor volumetrice:

  1.  Aspect original și atractiv. Ofigură extraordinară garantat va atrage atenția și, în același timp, va face publicitate serviciilor dvs.
  2. Utilizarea pentru publicitate în interior și exterior. Structurile sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, deci pot fi amplasate nu numai în clădiri, ci și pe stradă.
  3. Varietatea formelor și dimensiunilor. Puteți alege absolut orice formă a figurii, precum și înălțimea ei.
  4. Rezistență la condițiile meteorologice. Pelicula din vinil rezistă ploii și soarelui puternic. Pentru o rezistență mai mare, suportul poate fi fixat cu cărămizi sau cu alte încărcături.
  5.  Mobilitatea. Produsele din plastic sunt destul de ușoare și comode la transferare, astfel încât acestea pot fi mutate în mod liber dintr-un loc în altul.

Dimensiunile figurilor volumetrice

Atît construcțiile unilaterale cît și cele bilaterale pot fi realizate în mai multe dimensiuni:

  • Pînă la 600 mm. Produsele de această dimensiune sunt destul de mici și sunt mai des folosite în încăperi.
  • Pînă la 1000 mm. Aceasta este una dintre cele mai răspîndite dimensiuni. Este utilizată în mod activ pentru publicitatea exterioară  și în interior.
  • Pînă la 1700 mm. Această dimensiune imită înălțimea totală a unei persoane. Cu ajutorul unei astfel de figuri, dvs. în mod obligator ve-ți atrage atenția publicului asupra produselor sau serviciilor dvs.

Producerea și metode de aplicare a desenului pe figurile voluminoase

Primul pas la crearea unei figuri volumnoase este elaborarea unui design-schiță, care va reflecta componenta grafică și schița carcasei metalice. Conform dimensiunilor exacte ale schiței, se sudează carcasa și se decupează din plastic PVC silueta figurii voluminoase. Următorul pas constă în aplicarea imaginii pe plastic PVC prin un mod din următoarele:

Desenul se aplică pe o peliculă densă de vinil, folosind imprimarea full-color. Această metodă este ideală pentru utilizarea în exterior, deoarece vopselele impermeabile sunt mai puțin sensibile la soare și ploaie. Datorită imprimării full-color, desenul se obține foarte colorat și luminos, ceea ce este foarte important pentru orice publicitate.
După ce pelicula este gata, ea este aplicată pe baza din PVC. Plasticul este un material cel mai  frecvent utilizat pentru acest tip de publicitate. Este puternic și se menține suficient de bine la frig și la căldură.

Silueta din plastic PVC finisată se atașează la carcasă și figura voluminoasă este gata.