Plăcuțe

Fiecare birou, magazin sau organizație trebuie să aibă placă din plastic la intrare. Acestea oferă toate informațiile necesare despre numele, orarul de funcționare, departamentele etc.

Dacă într-o clădire există multe birouri și magazine, etajul indicat pe plăcuță și numărul oficiului vor ajuta clientul să vă găsească mai rapid. Dimensiunea pînzei poate fi diferită în funcție de volumul de informații pe care doriți să-l plasați pe ea.

De ce este populară fabricarea plăcilor din plastic anume în Chișinău?

Plăcile sunt una dintre cele mai ieftine modalități de a vă face publicitate și de a oferi clientului informații utile. În Chișinău există numeroase clădiri cu birouri, centre comerciale și spații unde proprietarii trebuie să comunice potențialilor clienți despre ei înșiși. În aceste scopuri, plăcile pot fi folosite ca publicitate exterioară.

Publicitatea pe suporturile plastice se descurcă bine la realizarea acestei funcții. Puteți să o faceți în culoarea dorită sau în stilul companiei, astfel încât semnul publicitar să fie asociat stilului corporativ al organizației. Această opțiune este perfectă pentru cei care doresc să-și facă publicitate, dar să nu cheltuie mulți bani pentru publicitate. Plăcile pentru ușă din plastic vor fi o alegere bună pentru companiile cu mai multe departamente și birouri unde trebuie să precizați posturile și numele angajaților. Ceva similar placilor din plastic pot fi standurile informaționale în Chișinău.

Avantajele plăcilor din plastic:

O opțiune de publicitate ieftină. Plăcile din plastic vă vor ajuta să economisiți bugetul publicitar fără a sacrifica eficiența și simțul estetic.
Domeniu nelimitat de creativitate. Puteți să creați publicitate în stilul dorit, precum și să adăugați imagini și logo-uri. Placa decorată în culori aprinse se va deosebi pe fundalul altor oferte și vă va ajuta să atrageți atenția suplimentară asupra biroului dvs.
Durabilitate. Bazele de înaltă calitate a materialelor bune păstreză pentru o lungă perioadă de timp aspectul original și nu necesită să fie înlocuite.
Îngrijire simplă. Simplitatea designului și absența elementelor complexe fac ca curățarea acesteia să fie cât mai simplă. Trebuie doar să o curățați cu regularitate de praf și  la necesitate doar să îndepărtați de pe ea murdăria.
Sunt ușoare. Plăcile sunt fabricate din plastic ușor, astfel încât instalarea acestora nu necesită investiții financiare mari. La necesitate, ele pot fi fixate  pe o bandă autocolantă dublă, dacă găurile pereților sunt inacceptabile.
Rezistența la condițiile meteorologice și efectele mecanice mici. Plăcile informaționale din plastic tolerează bine soarele, ploaia, zăpada și alte precipitații și sunt de asemenea destul de rezistente la deteriorări mecanice.

Producerea plăcilor din material plastic

Plăcile pot fi realizate din plastic, sticlă acrilică, policarbonat, aluminiu și alte materiale. Noi oferim următoarele opțiuni:

  • Din PVC. Aceasta este o opțiune bună pentru publicitatea în interior și exterior. Clorură de polivinil oferă posibilități mari pentru elaborarea designului și este durabil cu o exploatare grijulie.
  • Din policarbonat. Acest material s-a recomandat foarte bine în publicitatea exterioară datorită durabilității sale și rezistenței la impact.

Metode de aplicare a imaginilor pe plăci

Aplicarea  textului informațional și a imaginilor pe plăci se poate face în mai multe moduri:

Aplicarea. Imaginea este aplicată pe o peliculă de vinil specială, care este apoi lipită pe o suprafață plastică monofonă. Această metodă permite să obțineți un rezultat frumos și de culoare aprinsă, dar utilizarea unor astfel de plăci este mai bună în interior.

    Imprimare full color.   Această metodă de aplicare a imaginilor este potrivită pentru tablițele de pe stradă care sunt expuse la tot felul de condiții meteorologice. Informațiile se aplică peliculă de vinil de înaltă calitate, cu ajutorul vopselelor rezistente la apă. După aceea, pelicula este lipită pe placă și se laminează pentru o protecție suplimentară. Imprimarea full-color presupune  implicarea utilizării unui număr mare de culori și tonuri, ceea ce face ca imaginea să fie foarte viu colorată.

Dimensiunea și tipul plăcilor din plastic

Mărimea plăcilor publicitare și prețul acestora depinde de cantitatea de informații care trebuie să fie aplicate pe ea, precum și de dimensiunea fontului.