Instalare publicitară

Montarea construcțiilor publicitare în Chișinău și pe întreg teritoriu al Republicii Moldova

Instalarea tuturor tipurilor de publicitate exterioară deseori este inclusă în costul contractelor pentru producerea produselor publicitare. Dar există situații în care aceste evenimente trebuie să aibă loc o singură dată. În cazul apariției unei astfel de necesități, veți avea nevoie în mod cert de ajutorul unor instalatori de înaltă calificare, care au toate competențele și cunoștințele necesare în acest domeniu.

Compania de publicitate și producere „Nano-Art Group” realizează instalare profesională a tuturor tipurilor de produse publicitare – de publicitate exterioară, bannere, diverse tipuri de construcții publicitare, panouri și lightbox-uri. Echipa noastră de instalatori cu experiență, de înaltă clasă, va efectua rapid și eficient lucrări de instalare a publicității exterioare de orice complexitate. Instalarea corectă necesită o analiză atentă a documentației proiectului, cunoștințe tehnologice și, adesea, utilizarea echipamentelor speciale, mai ales atunci cînd sunt montate la altitudine mare. Apelînd la noi, dvs. garantat ve-ți primi la timp produsul publicitar de înaltă calitate. Instalarea se face în strictă conformitate cu documentația de proiect corespunzătoare cu cerințele legislației urbanismului.

Compania noastră se ocupă cu instalarea tuturor tipurilor de structuri publicitare, indiferent de complexitate, însă costul final al lucrării determină mai mulți factori. Acest lucru este influențat de mărimea și greutatea construcției publicitare, înălțimea la care se vor face lucrări (în cazul lucrului la altitudine mare, va fi nevoie de alpiniști industriali și de folosirea echipamentelor speciale), precum și de configurația clădirii, pe care se vor desfășura lucrările.

Noi vă putem oferi următoarea gamă de servicii din domeniul instalării publicității exterioare:

montarea publicității exterioare

instalarea bannerelor

instalarea extensiilor publicitare

montarea lightbox-urilor

Unele tipuri de lucrări de instalare, de exemplu, instalarea literelor volumetrice, instalarea cutiilor cu iluminare este legată cu multe riscuri și dificultăți și necesită, de asemenea, prezența unor competențe și experiențe speciale în acest domeniu.

Angajații noștri, în timpul lucrului, respectă toate normele și regulile tehnicii de siguranță, ceea ce exclude apariția unor situații traumatice în timpul instalării. Cunoștințele excelente ale tehnologiei și experiența vastă în acest domeniu, permit instalatorilor noștri să efectueze rapid și eficient lucrări de orice complexitate, iar personalul departamentului de calcul va alege pentru dvs. cea mai rentabilă tehnologie de producție a lucrărilor.

Apelînd la noi, ve-ți asigura o instalare profesională a publicității și de înaltă calitate, care va fi executată în strictă conformitate cu tehnologia și strict la timp. Instalația de înaltă calitate vă va scuti de necesitatea de a efectua în mod constant reparații curente și de dificultățile posibile în timpul demontării.

Demontarea construcțiilor publicitare.

Panourile publicitare, bannerele, cutiile de iluminare și toate celelalte tipuri de publicitate exterioară, cu timpul necesită să fie înlocuite sau demontate. În plus, o astfel de necesitate poate apărea din cauza oricăror daune aduse construcției publicitare, în cazul în care nu este posibilă repararea acestuia pe loc. Fie este vorba de instalarea din propria dorință a construcțiilor publicitare, acceptate de proprietar, dacă mediul publicitar devine uzat și apare necesitatea de a-l înlocui cu unul nou. Atunci cînd compania se mută într-o locație nouă, apare și necesitatea de demontare. În acest caz, dvs. veți avea nevoie de ajutorul unor instalatori calificați care dispun de toate competențele necesare și de experiența practică, suficientă pentru a înțelege în mod profesionist documentația proiectului, pentru a o demonta în conformitate cu toate tehnologiile necesare.

Deseori, demontarea construcțiilor publicitare necesită mult mai mult efort decât să la instalare și nu este mai simplă în ceea ce privește complexitatea. Cu timpul, materialele din care a fost fabricată construcția de publicitate, sunt supuse coroziunii, ruginii și se distrug parțial, ceea ce face foarte dificilă dezasamblarea structurii fără a deteriora componentele acesteia. Este deosebit de dificil de a demonta billboard-urile publicitate grele și voluminoase, de exemplu, cutii cu iluminare, precum și obiectele complexe din punct de vedere tehnic, de exemplu, literele tridimensionale. Compania noastră se implică în diferite tipuri de lucrări de instalare în domeniul publicității timp de mai mult de 10 ani, iar în această perioadă am executat un număr mare de comenzi diverse de cea mai variată complexitate. Vom fi în stare să vă ajutăm cu privire la următoarele sarcini în domeniul demontării publicității:

– demontarea publicității exterioare

– demontarea bannerelor

– demontarea extensiilor publicitare

– demontarea lightbox-urilor

Noi vom îndeplini lucrări de demontare rapid și eficient. Experiența profesională largă a angajaților noștri garantează o rezolvare eficientă și corectă a tuturor dificultăților apărute în timpul lucrărilor de instalare. Noi vă garantăm respectarea tuturor regulilor și reglementărilor în timpul lucrărilor de demontare, precum și integritatea construcțiilor publicitare sută la sută la sfârșitul lucrărilor.